vrijdag 9 mei 2008

Uitleg aan Amy..

Hallo Iedereen!!

Het is nu kwart over 10 `s ochtends. Tirza en ik zitten in een klein lokaaltje met Amy.
We zitten hier omdat we haar moeten leren hoe ze met open office werkt(powerpoint), alleen hebben we een klein probleempje.. Ze leert het ons!
Het is net alsof ze alles gewoon al weet.

Soms vraagt ze om uitleg, over bijvoorbeeld pagina nummers in de presentatie te zetten.

We beginnen met uitleggen, halverwege word de muis uit je handen getrokken(soort van dan :P) en gaat Amy zelf aan de slag,want dan snapt ze het al. Gewoon voordat wij het precies weten!

Er zijn natuurlijk ook een hoop dingen die ze niet meteen begrijpt, maar na 1 keer uitleg lijkt het net alsof ze het al 10 jaar doet!
Gister was dat ook zoiets. Wij waren Amy Encarta aan het uitleggen. Sam kwam erbij zitten en ging zelf even bekijken hoe zo'n laptop nu precies werkt.
Rond 4 uur gingen we stoppen. Ik vertelde Amy hoe de laptop uit moest.
2 minuten later vroeg Sam Hoe hij dat moest doen. Amy loopt naar hem toe en begint het uit te leggen, hij begreep het niet meteen en ze werd daar gewoon boos om!
Ze pakte z'n muis, deed het zelf en liep weg om d'r eigen laptop op te gaan ruimen.

De presentatie die we gemaakt hebben word eigenlijk amper nog gebruikt, want ze weet precies wat ze wilt weten en wat ze nodig heeft.

Hmm..

Groetjesssss,

Noëlla & Tirza

2 opmerkingen:

louis friederichs zei

Dag allemaal,
Leuk te lezen dat jullie enthousiast onthaald zijn en dat er het nodige werk te verrichten is, alleen al het wegscheppen van al die bergen virussen. Pas op voor vallende studenten;)
Groet
Louis

louis friederichs zei

vallende koffers was beter geweest als ik het bericht beter had gelezen.