zaterdag 17 mei 2008

Twee groepen in Senegal




Terwijl de groep uit Gouda onderweg is heeft Zoetermeer een Batikles (1). Vol ijver leren de ICTers hoe je zonder computer iets moois kan maken. Daarna weer vol aan het werk en de laatse zaken klaar maken voor de overdracht.

De volgende dag wordt Gouda ontvangen in en opgehaald uit Gambia en is de groep uit Zoetertmeer op een trip. Zoals altijd is er wel iemand die iets vergeten is of moet nog even iets doen. Gevolg is dat de groep Zoetermeer bijna twee uur later is vertrokken op de trip dan bedoeld. Op zich is dat niet zo erg als de zon daar ook rekening mee zou houden. Maar één ding is zeker als zij vrijdag aankomen in Nederland dan hebben zij voldoende vitamine e aangemaakt en vallen zij op door de fel rode kleur van een enkeling.


De groep vanuit Gouda heeft een goede reis gehad, ware het niet, een beetje zware. Voor Transavia nog geen probleem, maar Spain-air wilde graag euro's vangen en dat was niet onderhandelbaar. Deze tegenvaller achter ons gelaten was de ontvangst weer overweldigend. Doordat de groep bij de grens vlot werd doorgelaten lukte het veel te vroeg op de Satang Jabang te zijn. Eerst weer een geweldige lunch, naar het kampement en om vijf uur de ontvangst. Aansluitend een traditioneel diner (2) en een traditionele avond. We kunnen stellen dat het nog lange tijd onrustig bleef. Toch iedereen weer op tijd voor het ontbijt (3) en klaar voor de overdracht. Zoetermeer vertrek vanmiddag naar Kairoh Garden en groep Gouda inmiddels hard aan het werk.

Later meer, wij

1 opmerking:

edwin zei

poging 3

Zoals al mij al duidelijk is ben ik dus zeker niet zo bedreven met computers als jullie dit is namelijk al de derde poging om een reactie te plaatsen op jullie site ( oke ik hoor jullie al lachen ) maar wie weet lukt het me nu.
ik lees met aandacht elke keer jullie site en hoop dat jullie naast het drukke programma wat jullie te wachten staat er ook nog voldoende tijd over blijft om te genieten van deze unieke ervaring.
Heel veel succes en ook veel plezier vanuit een nat breda.

Groetjes Edwin Kaas
(vader van Jeroen)