dinsdag 6 mei 2008

Op Reis

Hallo Iedereen,

Hier vanuit Barcelona Airport groeten wij jullie na een hele gezellige dag in de stad van Barcelona nadat we vanmorgen om 04.00 uur verzamelden op Schiphol.

Het is nu 19.25 en wij zijn gezond en compleet maar vermoeid op het vliegveld klaar voor vetrek richting Banjul. Nadat we vanmorgen zijn aangekomen in Barcelona, zijn we gelijk gaan uitzoeken hoe wij het snelst bij het Centraal Station konden komen in het centrum van Barcelona.  Het Parc Guell ligt hoog boven op de berg waarvan wij een adembenemend uitzicht hadden over de gehele stad Barcelona. We hebben er erg van genoten en natuurlijk veel foto’s gemaakt. We zijn vanaf het beroemde Park van Gaudi gelopen naar de metro en vervolgens op weg gegaan naar La Sacrada da Familia. Het was opnieuw een schitterend plaatje om naar de kijken en we zijn ook naar binnen gegaan.

Nadat we helemaal uit gekeken waren zijn we op zoek gegaan naar een restaurantje om wat te eten. Helaas hadden we een hele slechte uitgekozen want het eten was niet te eten.

De dag stond in het teken van voorbereiden op de werkzaamheden in Kafountine en meligheid. De meligheid werd mede veroorzaakt door de vermoeidheid (nacht van tevoren niet slapen) en door de spanning. Het is sneller uitgelegd wat er allemaal niet is gebeurd en is gezegt. Om ons te beperken tot wat niet is gezegt; “ik vind het maken van differentiaalvergelijkingen leuk”. Al het andere is in overweldigende meligheid langs gekomen, waar met name de ‘jonge goden’ Erik en Hans wat onder hebben geleden.

 

 

5 opmerkingen:

louis friederichs zei

Dag team 1, Leuk dat jullie onderweg ook nog die mooie stad mee konden pikken. Ik ben benieuwd of de spanning op weg naar Afrika nog verder is toegenomen. Ik wacht op volgende tekenen van leven.
Veel succes en plezier.
Groet
Louis

Unknown zei

Bonjour les Sénégalists! Gaaf dat jullie nog een dagje Barcelona meekregen ook. Ik hoop dat jullie niet helemaal dood zijn van de reis en dat jullie met enige regelmaat ons op de hoogte kunnen houden van jullie wederwaardigheden aldaar...

Veel plezier en succes!

Laura

Tara zei

Hallo iedereen daar!

Gaat alles een beetje goed daarzo?? zijn jullie al flink aan de slag gegaan??
We zijn zeer nieuwsgierig hoe de rest van de reis verlopen is, en hoe het daar in Kafountine nou ook echt is!

@ Noëlla

Alles goed?? Heb je me berichtje over me vest nog gekregen??

Groetjes

Tara (zus van Noëlla)
Agnes (moeder van Noëlla

Unknown zei

Hallo allemaal.
Vanuit een zonnig Cabauw de groeten aan iedereen in een nog zonniger Senegal.
Benieuwd naar de beelden!
Geniet ervan!
Mieke de Haan

henk vis zei

Ik ben zwaar onder de indruk van wat er nu al gepresteerd is. Een schitterende ervaring zowel voor de mensen daar als de studenten en de docenten van de ICT.Fijn de goeie ontvangst en de leergierigheid straalt er vanaf. Succes tweede groep,maak het karwei zo goed als het kan af.