vrijdag 9 mei 2008

Er zit gang in..

Hi iedereen,

Er zit gang in, we verbazen ons met name over de snelheid waarop alles wordt opgepakt. Probleempje is hen te overtuigen vooral de nieuwe hardware te gebruiken en de oude af te voeren. De Dell`s die we een half jaar geleden hadden gestuurd stonden voor een deel in het magazijn terwijl men op oude, eigenlijk niet bruikbare computers, aan het werk was.

Alle computers zijn inmiddels voorzien van extra geheugen en presteren stukke beter, mede ook door de grote aantallen verwijderde virussen.

Amy heeft besloten dat op de administratie Open Source software komt en Erik mag nu in het Frans uitleggen over het hoe en het wat. Zelfs de installatie wil ze zien en begrijpen. Uit haar vragen blijkt dat dat gaat lukken. Ondertussen gaan we ook beginnen aan het instrueren van studenten in het gebruik van de verschillende toepassingen.

Ousmane presteert het 407 infecties te hebben op zijn USB-stick.

Het is hier overigens geweldig! Het eten is te lekker, de batik's en kleding te mooi, een beetje warm, maar waar klagen we over. Straks na het werk, gaan we misschien nog even wat zwemmen in de zee, wat we gisteren ook gedaan hebben.

Groetjes,

Ons

Geen opmerkingen: