zaterdag 17 mei 2008

Een ervaring rijker een stapje verder

Na een dagje hard werken, een maar gedeeltelijk gelukt bezoek aan het internet café (sorry thuisblijvers voor alle mailtjes die jullie niet krijgen), een heerlijke duik in de oceaan, ook nog een culturele/spirituele nacht, maar daarover zo meer.
Vandaag wordt er hard gewerkt aan de verschillende onderdelen en krijgen we steeds meer zicht op een positieve start van de instructiefase. Wie we zeker moeten noemen is Wassa die duizend dingen niet zou moeten kunnen maar toch weet op te lossen (1; wit T-shirt met opdruk). Hij blijft alles bekijken, op iedereen letten, in alles voorzien en alles/allen begrijpen. Zeg nu nog maar eens dat wonderen niet bestaan.



De status op dit moment is als volgt:
Op kantoor kan vanaf maandag iedereen gebruik maken van een draadloos netwerk. Met al de daarbij behorende voordelen (Printen, scannen e.d.).
Vanaf maandag (waarschijnlijk vanmiddag) zijn er op kantoor drie internetcomputers die gelijktijdig gebruikt kunnen worden (56k6 delen is hier geen probleem). Natuurlijk voorzien van print- en scanfaciliteit.
Ook vanaf maandag worden er trainingen gegeven op 8 notebook's. Eerst door onze studenten aan personeel en leerlingen van de school. Later door Amy en René aan leerlingen van de school. Ook hier kan natuurlijk geprint worden.
Op dit moment kunnen er presentaties vanaf een pc gegeven worden op de TV in de ontvangstruimte. Wassa regelt alles, inclusief de geluidsterkte !!!???
Natuurlijk is alles goed beveiligd en zijn Amy, Wassa en René goed in staat om alles te onderhouden. Hier werken we nog aan (zie ook foto 1)
Gisteravond zijn we bij een ritueel feest geweest. De dans van de Koumpu (2).

We begrepen er natuurlijk niets van, maar het was imposant, indrukwekkend en alom verbazend. In deze duistere (letterlijk) en raadselachtige omgeving mochten, of moet ik zeggen moesten, Tobby (3) en Hans met de Boss dansen. Wat het verhaal is en wie welke rol speelt gaan we uitvinden en samen met foto's op Wiki plaatsen. Eén ding weten we zeker: dit moet de wereld weten. Gelukkig duurde het feest maar kort zodat we op tijd, ruim voor drie uur s'nachts weer op bed lagen en vanmorgen weer netjes op tijd (9 uur) op school waren.
Deze weblog wordt vanaf school geplaatst zodra het internetdeel in orde is, dat jullie het maar weten.


Morgen Abbene en een Exebition? We laten ons weer verrassen, jullie lezen het maandag op de weblog.
Groetjes, Wij

Geen opmerkingen: