dinsdag 20 mei 2008

Da's even geen stroom

Dat valt tegen, allemaal goede plannen en dan geen stroom. Alle tijd om even een kleedje aan te laten meten. Daar sommigen iets wilden voor vrouw, vriendin of moeder moest er een stand-in (1) gevonden worden. Maar hoe groot, tja da,s ff moeilijk.


Ongeveer zo groot, of nee toch niet, een beetje meer, of toch minder. Maar nog steeds geen stroom. Daby werkend achterlatend, hij is spanning onafhankelijk, zijn we even wat souverniers gaan halen. De heren bleken terecht geen Handel te hebben gekozen. Het lukte ze de vraagprijs te overbieden. Neemt niet weg dat we uiteindelijk allemaal (studenten en handelaren) gelukkig waren en als zodanig ook een soufeniersmarkt in feeststemming achter lieten. Gelukkig aan het begin van de middag is de stroom terug en zullen we proberen alles alsnog af te krijgen. Hopelijk kunnen we snel de volgende successen melden op de weblog.

Ondertussen vermaken we ons natuurlijk prima. Elke avond de Atlantische Oceaan even vervuilen. Op zondag een trip naar Abene en ons verbazen over de enorme boom (2) en zijn geesten en het ritueel van de vrouwen uit het dorp en alle plakkerige handjes (3).

Natuurlijk genieten we van de goede, zeg maar bijzonder goede, maaltijden en zeer vriendelijke en leergierige mensen.
Hopelijk straks meer,
Wij

Geen opmerkingen: