maandag 12 mei 2008

Goede beslissing de notebooks !

Nadat we zaterdag de Blog hadden geplaatst, lekker aan het werk. De gang zit er in en als het een beetje meezit zijn alle systemen aan het einde van de zaterdag klaar. Maar… dan valt de stroom uit en moeten we even wachten, en nog even wachten , en nog even wachten. Na twee uur even wachten maar aan de lunch, die overigens weer geweldig is ! Na de lunch nog steeds geen stroom en de beslissing genomen naar het strand te gaan en ons te laten bellen als er weer stroom is. Dit blijkt trouwens een prima beslissing. De stroom is zaterdag niet meer terug gekomen en de oceaan was heerlijk. Zondag hoorde we dat de medewerkers van de school nog 4 uur hebben zitten doorwerken op de accu van de notebooks. Voor hun geen excuses meer om niets te doen als de stroom uitvalt. s’Avonds naar de disco en niet te vroeg naar huis. Zondag veel cultuur gesnoven en een trip gemaakt. Natuurlijk veel te veel betaald voor een aantal souvenirs, maar toch met een schuldgevoel weg omdat ze zo goedkoop zijn.


De afbeelding toont een boom waarin 6 geesten huizen. De boom is zo groot dat er een flink stukje achteruit gelopen moet worden, wat overigens heel knap is in het gegeven terrein. De indrukken zijn weer geweldig en aan burgerschapscompetenties gaan we gewoon niets meer doen, we tonen de inspectie de foto’s (we zullen er ruim 1000 gemaakt hebben). Ook nu weer vroeg naar bed ( 3 uur en sommigen 4 uur) want morgen om 9 uur weer op school.

Personeel en leerlingen van de school werken door op hun vrije dag, nationale feestdag, om ons in staat te stellen door te gaan waar we zaterdag gebleven waren, bij afgebroken installaties instructie e.d., er is weer veel te doen!

Vanavond meer, mogelijk blijft de stroomvoorziening behouden.

Groetjes,

Wij uit Zoetermeer

2 opmerkingen:

Pieter zei

Geweldig, wat jullie aan het doen zijn op Satang Jabang! Helemaal top.
We zijn benieuwd hoe het op jullie campement Kunja is. Vlak voor jullie komst werd er nog hard gewerkt aan de watervoorziening. Kunnen jullie douchen....?
En schiet de bouw van de nieuwe accomodatie al op?
Nog heel plezier en een mooie tijd in Kafountine.
Groet van Ilona en Pieter (Hans weet wel, wie wij zijn...)

Til Proper zei

Dag team Kafountine. Ik lees dat jullie hard werken, veel nieuwe zaken beleven en proeven van de cultuur. Leuk jullie verslag. Ik wens jullie veel plezier en een veilige thuiskomst.

groet van Til Proper